How to be a sex prat Den danske regjeringen skal nå sørge for å lovfeste at sexprat på jobben kan være ulovlig. Bakgrunnen for loven er en rekke saker der det er. SARPSBORG (VG) Det skortet ikke på intime detaljer i den rettslige sex-saken som den kvinnelige avdelingssjefen (29) har anlagt mot sin. Heftig sex-prat med «åring». En av avisens journalister ga seg i helgen ut for å være en chattende 13 år gammel jente. Her er. SMS-tjenesten Café reklamerer på TV Norge fra tidlig ettermiddag og lokker unge mobilbrukere inn i et chatterom fullt av vulgær sex-prat.

Heftig sex-prat med «åring». En av avisens journalister ga seg i helgen ut for å være en chattende 13 år gammel jente. Her er. «Let's talk about sex, baby, let's talk about you and me», sang hiphop-trioen Salt-n-Pepa på nittitallet – og millioner av mennesker sang med.

SARPSBORG (VG) Det skortet ikke på intime detaljer i den rettslige sex-saken som den kvinnelige avdelingssjefen (29) har anlagt mot sin.

Skal liberalerne være sjokkert over Trumps sex-prat? – Document

SARPSBORG (VG) Det skortet ikke på intime detaljer i den rettslige sex-saken som den kvinnelige avdelingssjefen (29) har anlagt mot sin. «Let's talk about sex, baby, let's talk about you and me», sang hiphop-trioen Salt-n-Pepa på nittitallet – og millioner av mennesker sang med.

SMS-tjenesten Café reklamerer på TV Norge fra tidlig ettermiddag og lokker unge mobilbrukere inn i et chatterom fullt av vulgær sex-prat.

En lettere sex-prat

How to be a sex prat Alle de anonyme deltagerne får tilgang til alle meldinger som slynges ut i «rommet».

Hvordan kan denne tragedien ha skjedd? Og det er det jo også. Sammen med sykepleier Elisabeth Rennesund, spesialvernepleier Sofie Brune og jordmor Cecilie Sommerstad tar han nå videreutdanning for å bli sexologisk rådgiver.

I fjor døde tre millioner mennesker av sykdommen, dobbelt så mange som medisinske eksperter spådde.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail