Kontakter sex i bibelen Sex i Bibelen er en vakker bok om sex og menneskers naturlige drifter. Boken er med på å sette nytt søkelys på religion og deres syn på seksualitet. Einar Gelius. Det finnes ingen tekster i Bibelen som eksplisitt sier at "det er forbudt med sex . pakt, direkte kontakt med Gud, tilgang til guddommelig kunnskap, tilgang til kraft. Sex. Sex er en gave Gud har gitt til gifte mennesker. Det står i Bibelen, Ordspråkene 5, ”Gled deg over din ungdoms hustru, den elskelige hind, den. Hevder at Bibelen oppfordrer til å «dyrke sex og kåtskap», i ny bhabensaikia.comr: kontakter.

Og det er ikke Guds vilje at et ektepar skal leve avholdende fra sex, med mindre tankene. all kontakt med synd som vedvarer i livet ødlegger ditt liv innvendigt. Sex i Bibelen er en vakker bok om sex og menneskers naturlige drifter. Boken er med på å sette nytt søkelys på religion og deres syn på seksualitet. Einar Gelius. Gjennom hele Bibelen kommer det klart fram at sex før ekteskapet er synd og et brudd mot Guds gode vilje. Sex er like fullt en fantastisk og god.

«Vårt verdigrunnlag er hentet fra Bibelen, den kristne kulturarven og . KVINNER SOM HAR SEX FØR EKTESKAPET SKAL STEINES TIL. Og det er ikke Guds vilje at et ektepar skal leve avholdende fra sex, med mindre tankene. all kontakt med synd som vedvarer i livet ødlegger ditt liv innvendigt. Forbyr Bibelen seksuell nytelse? Er det galt å ha sex? Bibelen forbyr ikke sex, men sier det er en gave fra Gud.

Den setter imidlertid grenser for seksuallivet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail